Snelheid van je website laten optimaliseren

Als u een trage website heeft dan is dat voor uw bezoekers erg vervelend, maar voor u natuurlijk ook. Veel mensen verlaten een website als deze niet snel wil laden en dat kan u als het een bedrijfswebsite is erg veel geld kosten. Uw conversie gaat naar beneden, maar ook uw pageviews zullen dalen en de klanten die van uw website gebruik maken zullen een stuk minder tevreden zijn. Vandaag de dag stelt de gemiddelde internetgebruiker nou eenmaal hoge eisen. Wij kunnen er een aantal dingen aan doen om uw website sneller te maken.

Snelle wordpress hosting

Zo kunnen wij uw website op een server zetten die speciaal voor WordPress wordt geconfigureerd en verwijderen wij overbodige plug-ins. Maar er zijn nog tal van andere dingen die wij voor u kunnen doen. De snelheid van uw website verbeteren doen wij door de website te optimaliseren en ervoor te zorgen dat hij razendsnel zal laden. We geven u de garantie dat het een snellere laadtijd zal zijn dan voordat wij hem hebben geoptimaliseerd. En door die snelle website gaan uw conversies weer omhoog, zijn de klanten meer tevreden en zullen de pageviews weer naar boven gaan, zodat u een betere omzet uit uw website haalt.

Tip, met de site van pingdom tools meet je de snelheid van je site, en met de plugin van w3 total cache maak je site ook al een stuk sneller