Frituren met hete lucht in de AirFryer!

De meeste mensen zweren bij het traditionele frituren in een frituurpan, terwijl ze weten dat het ongezond en slecht voor de gezondheid is. Welke Nederlander houdt nou niet van een lekkere frikadel op z’n tijd, of een patatje met een kroket ernaast? Wat zou het toch mooi zijn als er een apparaat  was dat deze heerlijke snacks kon bereiden maar dan op een gezonde manier. Dat is er! De AirFryer maakt dezelfde heerlijk snacks op een gezondere manier klaar. Weg met die vette frituurolie en vet, maar maak gebruik van de AirFryer en geniet nog meer van uw snack of friet!

Gezond frituren, bestaat dat?

Jazeker, de AirFryer maakt namelijk gebruik van hete lucht, die snel circuleert en een perfecte temperatuur balans heeft. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van olie of vet, waardoor de snacks een stuk gezonder zijn. Maar de AirFryer kan veel meer dan alleen frituren, zo kunt u er bijvoorbeeld ook een biefstuk in grillen, of cupcakes in bakken, of een rollade in braden. De AirFryer is een multifunctioneel apparaat dat gebruikt kan worden voor vrijwel elk gerecht. Een heerlijke gegrilde varkensfilet of een Pavlova met rode vruchten, bedenk het en u kunt het maken in de AirFryer!

Dat is vast een enorm ingewikkeld apparaat!

Helemaal niet! Met behulp van slechts enkele knoppen kunt u de temperatuur en de tijd instellen, geen gedoe maar gewoon een simpel apparaat dat iedereen kan gebruiken! Er zijn verder nog talloze voordelen aan de AirFryer, zo produceert deze geen vieze luchtjes zoals de traditionele frituurpan wel doet. Als u kleine kinderen heeft en u bent aan het frituren, dan moeten de kinderen altijd zo ver mogelijk uit de buurt blijven, bij de AirFryer niet! Deze blijft namelijk gewoon koud aan de buitenkant! Koop vandaag nog uw AirFryer en geniet van het gemak en de vele voordelen die de AirFryer met zich meebrengt.

Meer weten over Airfryers? Neem dan snel een kijkje op http://www.airfryervergelijken.nl/